Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • nzolo76

    tag

    Naponta követem a fórumot, és sok hasznos infót kapok általatok itt a fórumon is,és privátban is. Ezt nagyon köszönöm.

    Gondoltam, én is hozzáadom a saját véleményem és tapasztalatom a fórumhoz, hátha valakinek ez is hasznos lesz.

    Én valószínűleg a "majom" felhasználók közé tartozom, mert toolkit-tel nyitottam és rootoltam a telót, és TWRP-t használok. És a leírásokat lépésről lépésre követve eddig semmi gondom nem volt. Én szeretem ezt az egy gomb és minden kész, multizip és egyéb kényelmi funkciókat.

    Kipróbáltam már több ROMot is, 2-3 naponta tettem fel újat, és inkább a benne lévő funkciók, vagy kinézet miatt romolgattam. Végül mindig a crDroidnál kötöttem ki és a franco kernelnél. Valahogy ez áll legközelebb ahhoz, amit szeretnék a telefonon látni. És mintha ezzel a párossal nem melegedne a teló annyira. Ráadásul a touch control app-ot is szeretem és az franco nightly kernellel működik jól.

    Viszont pár napja feltettem a JellyB-TSM r22-t és hozzá ma a TSM #15 kernelt. A ROM teljesen elnyerte a tetszésem, kellően testreszabható és gyors. És annak különösen örülök, hogy külön app nélkül megoldható a swipe2wake a kernel beállításainál.Slukk kolléga előtt le a kalappal. :C

    Az én felhasználói szokásaimmal az üzemidőben is ez a két ROM-kernel páros teljesített a legjobban. (Bár a #15-ről még csak egy napos tapasztalatom van, de jónak tűnik.) Nekem minden estére sikerül lemerítenem 20-30%-ig a telót, annak ellenére, hogy soha nem játszom rajta, csak a fórumot a legtöbbször itt futom át, itt nézem a Twittert, itt olvasom az xda fórumot is. Szóval rendesen megvan a kijelzőidő, a képernyő eszik a legtöbbet, 50% körül mozog mindig.

    Valószínűleg én is megvárom, míg TSM romba beépül a 4.3. Ezért én nem fogom visszazárni a telót.

    Hát ennyi... :)

    *** iPhone 12 - iPad Pro - Apple Watch S6 ***

Új hozzászólás Aktív témák