Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Pompi

    MODERÁTOR

    válasz assemble #24682 üzenetére

    Egyrészt az idiótázást és marhaságozást velem kapcsolatban is itt a fórumon leszel szíves abba hagyni! Te is és más is! Kikérem magamnak. Igyekeztem mindig legjobb tudásom szerint, jó és segítő szándékkal írni ide bármit is. Többekkel ellentétben, akik látszólag csak azért járnak ide, hogy azt lessék, hogy mikor kit tudnak magas lóról kioktatni, személyeskedni és trollkodni.

    A facebook téma. Én kezdtem? Akkor most részletesen, mert nagyon el vagy tévedve. Jó pár nappal ezelőtt, mikor a frissítés utáni factory reset volt a téma, mások által az állítólagos hivatalos Nexus 4 facebook oldal alapján le lettem hurrogva, hogy hivatalos forrás szerint ezt kell tenni. Akkor nem voltatok sehol, hogy facebookkal kapcsolatban okoskodjatok.

    Aztán hétfőn megint előjött az a facebook téma, miszerint hány telefonra fog kijönni a 4.4 az állítólagos KitKat facebook oldal szerint. Akkor sem én dobtam be a facebook témát. Próbáltuk körbejárni ezt a mi hivatalos témát és valaki azt írta záróként, hogy amelyik látszólag Google-hez van kapcsolva az hivatalos. Akkor sem voltatok sehol, hogy okoskodjatok. Én pedig ezt jóhiszeműen elfogadtam.

    Ezután jött a tegnap reggel amikor, szintén csak jó szándékból megosztottam azt, amit láttam, ha már úgy is többször téma volt az új Nexus és a KitKat megjelenése, azaz az első hivatalosnak látszó fotót és pár infót. Elég hamar előjött megint ez a mi hivatalos mi nem, és volt egy valaki, aki értelmesen, segítő (és nem kioktató, oltogató) szándékkal, a hivatalos infót idézve elmondta, hogy ezek az oldalak sem tekinthetők hivatalosnak. Megköszöntem (!) a helyreigazítását és azt gondoltam lezártuk ezt a facebook témát.

    Ezután jöttetek még vagy hárman és szóltatok be miatta. Gondolom nagyon fontosnak éreztétek, hogy ti is beírjátok a véleményeteket, hogy okosabbnak tűnjetek, holott a téma már gyakorlatilag le volt zárva. Erre jött még az offban marházó, aki szintén fontosnak érezte, hogy egy kicsit személyeskedjen és adja alád, alátok a lovat. Igaz pont ő volt, aki pár napja kiverte a hisztit, amikor a tárhely szolgáltatókról és konkrétan a Nexus 4-hez kapcsolódó kedvezmények volt a téma, hogy ez nem ide való és „húzzunk” át másik topikba. Most nem volt gond, hogy ez nem a facebook topik, valószínűleg örült, hogy tudott egy kicsit ő is okoskodni, felsőbbrendűsködni, személyeskedni.

    Szóval ennyit a facebook témáról és az én kezdtem szintű óvodáról, amit emiatt leműveltetek.
    Megsértődés nincs. Ismétlem és láthatod, hogy annak, aki normálisan válaszolt meg is köszöntem (!) a kijavítást. Több mint 11 éve fórumozok itt, több mint 7 éve vagyok moderátor és közben voltam szerkesztője, tesztelője és cikk írója is az oldalnak. Rég túl vagyok azon, hogy ilyen virtuális felületen megsértődjek. Azt viszont nem tűröm, hogy ilyen stílusban leidiótázzanak és lemarházzanak, mert úgy gondolom, hogy nem adtam rá okot.

    [ Szerkesztve ]

    Feel Good Inc.

Új hozzászólás Aktív témák