Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • proci985

    MODERÁTOR

    LOGOUT blog

    válasz Lmh #36449 üzenetére

    Bivalyerős hardver, developer phone, stock android. Utóbbi nem a usability csúcsa, bár jellemzően egyébként megoldható, idegesítő apróságokról van szó (pár dolog el van dugva a menüben). 4.4en pedig látszik némi előrelépés. Cserébe nincs telerakva extra programokkal, ami sokak szemében előny mert nem lassul feleslegesen (bár szvsz egy felső/csúcskategóriába pozícionált telefonnál a megfelelő sebesség a minimum).

    Az akksi azért kibír egy napot böngészéssel, folyamatos mobil nettel és GPRSsel is. Pár esetben elég durván tud merülni (nem mindenkinél jön elő), erre 4.3 alatt volt workaround, 4.4 alatt még keressük, hogy mi az oka. Az akuideje picit gyengébb a gyakorlatban, mint az előző HTC Desire HDnek, szóval azért annyira nem szörnyű a helyzet, bár tényleg nem ez a telefon csúcspontja. Tehát annyira a 3GSnél elvileg nem rosszabb a helyzet.

    Mielőtt megvennéd, a fő kérdés az az, hogy fejlesztő vagy-e, vagy felhasználó. Ha fejlesztő, akkor nyugodtan vedd meg, ha felhasználó, akkor marad a következő kérdés: Mennyire oké az, hogy mondjuk kell pár óra testreszabni a telefont. Ha elég drága az időd ahhoz, hogy 10-15 óra mókolást értelmesebben is el tudnál tölteni / olcsóbban jön ki egy másik telefon a kiesett munkád ellenértékét is beszámolva, akkor viszont keress másikat.

    szerk: Gyári bumperrel nekem párszor esett már le méterről a telefon / repült le ülésről fékezésnél kocsiban, semmi baja.

    Viszont: Ha nem akarod mókolni, akkor szerintem menj be a boltba/kérd el ismerőstől, és próbáld végig a featureokat, amiket használnál. Ez nem az a telefon, amit az ember kivesz a dobozból és használ.

    [ Szerkesztve ]

    Don't dream it, be it. // Lagom amount.

Új hozzászólás Aktív témák