Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • porgetes

    csendes tag

    Sziasztok! Elnézést a sokszor feltett kérdésért de nem tudok még mindig dönteni a N5 vs. G2 kérdésben.

    Ugyanannyiért tudom beszerezni őket, tehát az ár nem szempont.

    Kamera:

    Nem áll össze számomra a topikban olvasottak alapján, hogy miért jobb az N5 kamerája. (többen írtátok, hogy jobb mint a G2 kamerája) Amit külön tesztekben látok, azok alapján mind a video mind a képek szebbek a g2 esetében. Az előlapi kameráról nem is beszélve!!!

    Mitől jobb tehát az N5 kamerája, szoftveres javítástól, vagy beállítástól? Ha ezekkel jobbat ki lehet hozni mint a G2ből akkor azt írjátok le légyszíves. Nekem a végeredmény számít nem az hogy kell-e e pepecselni a telefonnal.

    Szoftver:

    Alapvetően jobban bejön a stock android, és az hogy mindig up to date lesz.De kérdés, hogy ha nem akarok roomokat pakolgatni folyamatosan akkor ad e annyival többet mint az G2 szoftvere? Alapvetően ha találok egy full gyors stabil roomot akkor már nem akarok foglalkozni ezzel a dologgal, maximum ha új update jön és javít rajta. Viszont a G2-s felesleges appoktól falnak megyek. (szóval én vagyok az a felhasználó aki használni szereti a telefont, de ha feltétlenül kell valami mókulni rajta akkor az sem nagy ügy)

    Minőség:

    Sokan írtátok, hogy a G2 "gagyibb". Ez tényleg így van? Csatlakozók, head-set, hátlap, előlap? Ez mind rosszabb lenne a G2-ben?
    Fontos lenne a strapabíróság, 3 évre tervezem kb. a telefont. (nyilván tokban lesz, de sokat nem akarok rá költeni)

    Aksi: nem annyira számít

    Képernyő:

    Nekem jobban tetszik a G2 kijelzője, de ahogy olvastam ez megint beállítás kérdése. ugye?

    Nagyon hálás lennék ha ezek alapján tudnátok tanácsot adni.

    Köszi előre is!

Új hozzászólás Aktív témák