Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • dozsabalint

    senior tag

    válasz zsoltiz #13846 üzenetére

    A Nexusok alapvetően nem azért olcsóbbak szerintem, mert ki van belőlük spórolva minden.

    Mondjuk spec a kamera jobb, mint a G2-é, kijelzőről nem tudok, de biztosan nem fakó, maximum nem a mesterkélt amoledes színekkel operál (ami egyébként a G2-nél is megvan, bár azért nem olyan arányban, mint az amolednél). A külső anyaghasználatot már ne is említsük. Hiába van a másikban másfélszer akkora akksi, ha közben alapjáraton kétszer annyit megeszik.... stb... stb...
    Szóval a többi csúcstelefon eléggé gyakran a Nexus mögött kullog. Nem látom, hogy bármilyen értelmes funkcionalitás kimaradt volna belőle, egyszerűen csak nem a parasztvakítás volt a cél, ennyi.

    A G2 egy LG telefon. A Nexus 5 egy Google telefon, amit az LG gyártott.

    Amit pedig korábban leírtál az gyakorlatilag a GPE-k definíciója:
    "Az is elég, ha néhány gyártóval megegyeznek (ez az amiről most a pletyka szól), hogy majd ők -bizonyos a google által szabott feltételek mentén- gyártanak ilyen telefonokat, amiken stock android lesz, büntetlenül nyitható bootloader, kötelező támogatás stb. Aki ezt vállalja és tudja teljesíteni, az gyárthat "nexust". Nem olyan bonyolult ez."

    Én csak attól félek, hogy a szoftveres supportot a Google majd jól rásózza a gyártókra, akárcsak a GPE-knél. Szükség van egy olyan telefonra, amit ők támogatnak.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák