Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • NTonee

    veterán

    válasz atillaahun #16098 üzenetére

    ,,Mahdi ugyanúgy tolja a rom-jait N4-re is"
    Ahogyan sokan mások is. Vannak, akik továbbléptek, persze. Ez van minden új telefon érkezésekor, de sokan folytatják az új mellett is. Akik "kezdik hanyagolni", azok nem is fognak hiányozni (pl PA).
    ,,a kijelző meg szerintem azért távol van a pocséktól"
    Főleg az új frissítéssel. Állítottak valamit, egyértelműen jobbnak látom a színeket. Korábban a stock színeitől a hajamat téptem, most viszont egész jó.
    Ez a ,,random ujraindul a teló ha vakuzol" végülis igaz, itt a topikban van vagy 5ember, akinél előfordult. :DDD Nálam is, de a update óta az enyém nem csinálja egyelőre, bár majd idővel még kiderül. Tesztelgettem olyan körülmények között, amikor nálam jelentkezett ez, de eddig jó.

    ,,a BT sajnos durván összeakad a Wifi-vel"
    Meséljek? :) Van itthon egy Creative BT audio adapterem, ami rá van kötve a házimozira, hogy telefonról/notebookról wireless módon menjen a zene, film, stb. Egyszerű netezés mellett semmi baja, szépen szól. Amint kicsit nagyobb a wifi forgalom (letöltés), abban pillanatban kiakad a szerencsétlen. Elég dühítő tud lenni. Csak azért említem ezt, hogy lásd, nem a telefonnal van gond, más BT-os eszköznek is ez a gyengesége.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák