Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • rolcsibácsi

    őstag

    válasz Dzsuri89 #16615 üzenetére

    Nekem is szokta szivni neha, sztem googletol fugg hogy epp mit csinal a szervereivel, legalabbis en mar tesztelgetem joideje hogy mitol lehet de tok nem konzisztens a dolog. Nekem be van kapcsolva az automatikus kepmentes mindig (wifi, lte) de ettol meg nem jelentkezett nalam ez a gond mostanaban. Arra azert figyelek mindig hogy a gps-nel a google location reporting ki van kapcsolva, a history nem befolyasolja szoval azt bekapcsolva hagytam alapbol, amugy is szeretek akksit kimelni igy a gpst kikapcsolva tartom, csak akkor kell ha maps-olok.
    Nekem ezekkel igy nem jon elo altalaban.

    @krisz:
    Nekem kielegito a kamera 8megapixele, monitoron nezegetem ugyis oket nem posztert nyomtatok, 2megapixeles kepeket toltok fel egy felhobe amik mar regiek, de azok is elegek arra hogy elvezhessem oket, nyilvan nem fogom oket fotosoppolni, emleknek jok ugy ahogy vannak, masra meg nekem eleg a 8is. A legujabb google camera meg tok jo gyors, nem volt g2-m de nem is izgat, jopar ssamsung meg egyeb android utan megtanultam hogy ha nem vanilla akkor laggos, az meg nem hianyzik senkinek. Vagy iphone vagy nexus.

    Mas, sztem roottal kicsit ez is lassabb mint a stockkal, bar a stockot mindig arton hasznalom, csak igy meg halk a zenelejatszo meg a tobbi, roottal feltudtam tuningolni egy kicsit meg gravitybox is jo cucc bar semmi olyan nincs benne ami nelkul ne tudnek ellenni, franco kernel meg sztem nem hoz ki jobb akkut mint a gyari, viszont neha erezni hogy visszafogja. 53as verziora mondom ezt, meg neten is kerestem osszehasonlitasokat es sokan panaszkodnak az ujabb verziokra, igy inkabb stockon vagyok megint. Kar hogy nem ARTban gondolkodnak a fejlesztok mar..

Új hozzászólás Aktív témák