Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • DeathAdder

    veterán

    válasz TOZ #16999 üzenetére

    Eddig sosem figyeltem a kijelzőidőt, csak pár napja követem ezt.

    Úgy sikerült elérnem, hogy délelőtt feltöltöttem 100%-ra, és volt egy két órás utam, ez idő alatt csak 2G volt bekapcsolva. Összességében délutánig, csak néhány telefonálás erejéig használtam. Majd itthon voltam egész nap, wifi, google now, helymeghatározás (nagyon pontos), szinkronizálás nálam állandóan be van kapcsolva.
    Délután kis viber, képek küldése, egy mail, majd elkezdtem keresni egy rakás focis appot, sokat letöltöttem telepítettem, majd mindegyiket próbáltam belakni, és végül hármat hagytam meg.

    Délután fél 6-tól hajnal 2-ig VB-t néztem a TV előtt, tehát innentől végig telefonon voltam.
    Itt használtam google now, viber- hangouts, gmail, 3 focis appot követtem, volt galéria, dropbox, nagyon sokat fórumoztam, olvastam, böngésztem a gyári böngészőből (nem chrome).
    Csak wifin voltam, a mobil adatforgalmat egyáltalán nem használtam.
    Fényerőcsúszka kicsivel feles alatt volt végig ( ja facebook appom nincsen).

    Szóval tegnap fél éjfélkor maradt 3% az akkuból és 4ó20p kijelzőidő :)

    Ezt az üzemidőt biztosan nem tudná, amikor nem vagyok itthon, mert akkor csutkára van húzva a fényerő, és a 3G is egész nap be van kapcsolva :K

    Ma is hasonló lesz forgatókönyv, annyi, hogy most többet fogok böngészőben tölteni, tegnap sok elment az appok telepítése és törlésével.
    Majd beszámolok a mairól is este meccsek után :R remélem most azért 2-ig kitart az akku, mire vége lesz az utolsó meccsnek is.

    Nem tettem még fel francot, szóval egyelőre még mindig alap Slimen vagyok.

Új hozzászólás Aktív témák