Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Davzone

    senior tag

    válasz dnelb #17601 üzenetére

    Nem azt mondta a google hogy Knoxot fog használni, hanem hogy a samsungal egyuttmukdve fejlesztenek valamit aminek az alapja a knox mert a samsung odaadta nekik mint alapot. Knoxot is lehet rootolni, akinek nincs rá szüksége szerintem nem lesz gond. Samsungon is addig nincs knox amig be nem konfigurálod először.
    Ha opcionális lesz, márpedig egy nexusos kell tudnod romolni, főleg hogy bl unlock nélkül nem tudsz romot felrakni, kétlem hogy ez befolyásolna bármit is.
    Másik készülékeken pedig jó is ha nem rootolhatsz, céges környezetben nagyon is jó lenne, főleg amit bemutattak hogy egy telon lehet privát és céges data particiod, mert ami jelenleg megy hogy 1 ember 2-3 telefonnal rohangál az gáz.
    Amig nincs belőle végleges kiadás, vagy akár csak preview teszt addig totál felesleges ezen görcsölni.
    Én azt is el tudom képzelni hogy csak az enterprise data particiora fog vonatkozni, ergo a privat oldalon lehet root jogod, viszont a secured data oldalon mar nem, igy az ottani appoknak nem lesz soha root joga,annak ellenere hogy a másik datan ott lesz a supersu, és minden menni fog mint most.
    Knox kontenernek is az a lenyege hogy az adatok biztonsagban legyenet tarolva és hogy oda ne lehessen behatolni. Ha kettéválasztják a privát és a corporate oldalt(márpedig ezt mondták tegnap) akkor lehet 2 konténert használni, különböző policykkel.

    Motorola Nexus 6 - Moto 360 - Asus Nexus 7(2013) - ChromeCast

Új hozzászólás Aktív témák