Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • rootkiller

    őstag

    Nagyon nem egyszerű Nexus 5-t venni a Telenornál. Tegnap délután bent voltam a helyi partnerüzletben, ahol azt mondta az arc hogy nincs telefon, ha megrendeli és leküldik egyáltalán nekik az kb két hét, rendeljek a Webshopban.

    Ezek után este bepróbálkoztam a drága webshoppal, ahol is mint jogi személy (cég) szerettem volna számlát kérni róla. Furcsa volt hogy az űrlap ebben az esetben is bekér magánszemélyre vonatkozó adatokat. Majd mikor továbbkattintottam adatellenőrzésre akkor olyan baromságokat adott ki szállítási címnek hogy az ember neve és a cég címe, számlázásra pedig az ember neve és lakcíme, tehát közelébe nem volt a dolog a valóságnak.

    Ekkor felhívtam a 1220-t ahol azt mondta a nőci hogy vissza tudnak hívni holnap munkaidőben, és akkor el lehet intézni a dolgot. Fel is hívtak kora délután, de mindenek előtt szerettem volna bizonyosságot szerezni hogy a Telenyomor által árult Nexus 5 az kártyafüggetlen, viszont a nő váltig állította hogy az kártyafüggő.

    Katasztrófa amit művelnek, év végén lejár a szerződés, remélem nem ők nyerik a tendert és húzunk vissza a T-Mobile-hoz, mert ott legalább kulturált színvonalú szolgáltatást nyújtottak.

    Egyébként vett már valaki a Telenyomornál Nexus 5-t? Létezik hogy tényleg kártyafüggő? Én a netes találatokból úgy vettem ki hogy létezik ilyen, és nem minden Nexus független.

    Artengo TR 990 Pro

Új hozzászólás Aktív témák