Hirdetés

  • Retro Kocka Kuckó 2024

    lo Megint eltelt egy esztendő, ezért mögyünk retrokockulni Vásárhelyre! Gyere velünk gyereknapon!

  • Broken Roads teszt

    gp Azt, hogy mi történt az atomháborút követően Amerikában, jól ismerjük a Falloutokból. A Broken Roads e történetet ausztrál szempontból meséli el – igencsak hasonló eszközökkel.

  • Q, mint Quiet: új változat született a Chieftec Apexből

    ph A E-ATX lapokat is fogadni képes torony új verziója zajcsillapító paneleket és teli előlapot kapott a némaság érdekében.

Új hozzászólás Aktív témák

  • TTTotya

    senior tag

    válasz YAS-dude #39123 üzenetére

    Én ezt értettem is, elnézést kérek, ha kicsit túlmagyaráztam, ennek ellenére, én úgy gondolom, ahogy írtam is, hogy az akkumulátor tervezésénél ezt a folyamatot is figyelembe vették, pláne, hogy az official nexus charger 1.8A-t ad le a dugónál. :Y :Y Ez veszteséggel számolva sem lehet kevesebb, mint 1.5A-1.6A a töltőből. :Y Azt a melegedést amit ez okoz jól kell viselje az akksi.

    Szerintem nem adtak volna ki hozzá ilyen töltőt, ha a melegedés számottevően károsíthatná az akksit töltéskor, így aztán nem sok értelme van 1.5A alattival tölteni, mert nem sokat nyersz vele, az akku élettartama mindenképpen csökken minden egyes töltési ciklussal, emellett időt és energiát viszont vesztesz. :R :R De persze, kinek a pap, kinek a papné.

    Ahogy metal01 kollega is mondta, használni kell és kész. :C

Új hozzászólás Aktív témák