Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • BlacKSouL

    addikt

    Két kérdésem lenne, lehet hogy van rájuk már válasz, de most nem nagyon tudok keresgélni.

    Az első, hogy habár 4.4.4 alatt vagyok, de jelenleg a Play nem ajánl fel kamerafrissítést, vagyis elvileg a legutolsó hivatalos verziót használom ami erre elérhető, asszem. Gőzöm nincs az melyik. De az a verzió, amelyikben egy kör a fókuszjelző, és a beállítások korlátozottak, jobb felső sarokból hívhatók elő. Namost ha HDR-ben van, akkor mindent jól csinál, a képek is jók, 16:9-et is tud. Azonban ha kiveszem a HDR-t, és állítanék képkorrekciót, akkor arra nem reagál. Viszont így nem-HDR-ben nem csinál 16:9-es képet, csak 4:3-ast, nem állítható át, és a kép visszanézésnél belenagyításkor ugrál két nagyítási érték között. Vakut sem tudom ilyenkor használni, mert kikapcsolt vakunál használja azt, bekapcsoltnál meg nem. HDR-ben meg ugye nincs vaku... Az egyéb kameraappok nem nagyon jöttek be eddig, mind jelentősen szarabb képet csinált, mint a gyári HDR-ben.

    A másik, hogy hónapok óta nem követem, ezért kérdem, hogy melyik a jelenleg elérhető, OTA-n 4.4.4-ből egymás után zökkenőmentesen elérhető és frissíthető legfrissebb, és legmegbízhatóbb rom? Nem buherálok, nem tesztelgetek, simán csak használom a telefont. Több mindenre ugyan, de nem cserélgetek naponta rajta mindent.
    Mérjük mondjuk ahhoz, hogy 4.4.4-en az elmúlt 5 hónapban összesen 1 azaz 1 db. olyan rendszerfagyás volt, amiből csak teljes újraindulással tudott új életre kelni.
    Az 5 hónappal ezelőtti 5.0, 5.01, 5.1 verziók és állapotok nem nagyon adtak okot, hogy váltsak, de ha van már olyan ami nyugodt szívvel vállalható, akkor lehet, hogy váltanék rá.

    Köszi előre is.

    Aláírás (nem kötelező megadni)

Új hozzászólás Aktív témák