Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • aizen92

    addikt

    válasz zolka95 #45648 üzenetére

    én swypeot használok. Nem feltétlen kell autocorrectjét bekapcsolni, hanem lehet azt is hogy ajánlja fel az adott javítást, és ha félreütöttél egy 10-15 betűs szóban akár 4-5 karaktert 90% pontosan megtippeli
    Mivel én már használom 2 éve és mindig a saját felhasználommal lépek be, így elmenti a gépelési és szóhasználatomat, így én azt mondom 97%nál pontosabban tippeli meg a szavakat amiket gépelek.
    Nagyon gyorsan lehet így irogatni vele, nagyon ritkan kell valami javítást eszközölni ( főleg ilyen angolból átvett jövevény/szleng szavak, de ezeket meg hozzáadom a szótáramhoz, és minél többet használom, annál többször dobja fel az általám vélt helyes formáját. )
    Szóval a belső szótára nagyon jó, és sokat fejlődött, hála a nagy magyar felhasználóbázisnak, mivel folyamatosan tanítjuk az appot.

    Van aki amúgy a Swiftkeyt fogja ajánlani.
    Ezek azért is jók, mert ha csak egy kézzel tudsz valamiért gépelni, akkor csak suhintod a betűk felett az ujjad és betippeli mit huzogattál össze vissza. Nagyon jó kis funkció, sokkal gyorsabb, mint egy ujjal pötyögni.

    [ Szerkesztve ]

    "The right man in the wrong place can make all the difference in the world."

Új hozzászólás Aktív témák