Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • LógaGéza

    addikt

    válasz Fkris #45671 üzenetére

    Köszi :)

    Pont ezért érdeklődtem, mert nekem is érdekes dolgokat produkál. Tudni kell, hogy mostanában meg van a saját kis programlistám, amiket használok, és nincs szükségem másra, ergo jó ideje nem telepítettem más progit, ha kell valami hirtelen, arra ott a tab.
    Esténként pl mikor felteszem töltőre használattól függően 30-40% körül van az akksi, de pl tegnapelőtt délután mire hazaértem melóból már 30 alatt volt, estére meg teljesen lemerült, pedig szinte nem is használtam.
    Két hete figyeltem meg, hogy néha teljesen "megfagy" - nem jó szó, mert fagyásból csak reboot hozza vissza, inkább teljesen irreszponzív lesz, ergo semmire nem válaszol 1-2 percig, ekkor bezárok minden programot, miest betudom és megjavul, használhatom tovább...
    Pont hasonló hibák elkerülése érdekében tegnap reggel akartam tolni egy rebootot, végül cache törlés és a vele járó optimalizálás lett, mert nem bootolt...

    "Go to work, get married, have some kids, pay your taxes, pay your bills, watch your tv, follow fashion, act normal, obey the law, and repeat after me: I AM FREE"

Új hozzászólás Aktív témák