Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Silenzio

    addikt

    Sziasztok.

    Néhány napja lettem Nexus 5 tulaj. Először is egy hatalmas dícséret a telefonnak. Egy hete még iPhone 6-ot és Samsung S6-ot használtam, de idén volt már Note 4-em is. A Nexus 5 mindegyiknél gyorsabb, a stock Marshmallow iszonyatosan gyorsan teszi a dolgát. Még komolyabb appokat is gyorsabban nyit meg, mint az S6, amiben - elvileg - SSD van. Lenyűgöző. Egy picivel még az iOS-nél is gyorsabbnak érzem az egészet.

    Viszont szó szerint még fél napot se bír ki a telefon. Valahogy nem érzem, hogy az akkuval lenne gond, mert egyenletesen merül, nincsenek nagy ugrások, mint mikor már a végét járja. Ráadásul ha nyugalomban van, pár óra alatt csak 1-2%-ot merül. Mindössze Spotify-ra meg Facebookra használtam, azt is csak böngészőből, mert a FB Lite meghalt indításnál, és le kellett törölnöm.

    Már reseteltem is, stock Marshmallow egyébként, mi lehet a gond? Cseréljek aksit? Vagy ez normális, hogy a bekapcsolt kijelző akár 2 óra alatt leszívja? Ugyanis fél óránként kb. 5-10 percet nyomogattam, és így bírt 6 órát. Se.

    https://pte3d.hu - 3D nyomtatás, 3D szkennelés, anyagvizsgálat, VR

Új hozzászólás Aktív témák