Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • focvis

    veterán

    válasz LógaGéza #51307 üzenetére

    Én felraktam nemrég az Android Pay-t apk-ból, érdekes volt, hogy amikor töröltem, akkor rákérdezett, hogy törölni akarom-e a gyári alkalmazást. N5X, de szerintem ez nem számít és N5 esetén ugyanez a helyzet.

    Annyi a csavar a sztoriban, hogy 2 Google accountom van, ebből az egyikre félig-meddig USA címet adtam meg: valós nevem, valós utca, valós Budapest, de kamu az irányítószám (AE 09702 vagy AE09702, ami asszem' az amcsi haderő egyik európai telephelyének irányítószáma), így az országra a United States-t hozza. Ennek egyik előnye, hogy a Play-ről USA árakkal tudok vásárolni, ami sokszor olcsóbb, de nem mindig (pl. nincs 27%), és dollárban mutatja az árakat. Ezzel a címmel a Play-en simán tudom használni a magyar kártyámat, nem akad fenn a magyar telefonszámomon sem.

    Viszont amikor az Android Pay-ben beállítanám a fizetést a magyar kártyával, akkor az már nem megy. :N Olyan üzenetet ad, hogy a bankom nem csatlakozott az Android Pay-hez, ami így igaz.

    A másik accountom esetén az irányítószám is valós, azzal pedig a magyar árakkal (Ft, ill. 27%) működik a Play. A Play hardver szekcióját (Nexusok, Pixel C, stb. ) egyik accounttal sem érem el Mo.-ról, csak VPN-nel.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák