Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • scream

    veterán

    válasz ( V ) #51958 üzenetére

    + (#51960) metal01

    Hát egyelőre átfogó tapasztalatom nem nagyon van, péntek óta használom. Akkor reggel vettem le a töltőről és most kellett rádugni megint (picit több mint 8 órás SoT), pedig mindent úgy (vagy jobban) használtam, mint az N5-öm(ott a tető 3 órás SoT volt).

    Rendszer nagyon kellemes, sehol nincs akadás, fut simán, nem ragad be semmi. Beszéd mikrofon, GPS, kamerák jobbak. Antutu nálam 75ezer pont körül teljesít, ha bárkinek ez számítana. És alig érezhetően melegszik, még hosszább játék után is.

    Ami szerintem egyedül ellene szólhat az a méret és súly én sem szívesen váltottam vissza (N5 előtt Galaxy Note 2-m volt, amit pont a mérete miatt adtam el) nagyobb méretre, de a "kis" 5-5.2"-sak között ilyen árban nem találtam más alternatívát, de nem bántam meg.

    Általánosságban elmondható, hogy MIUI a fő csapásvonal, de már van CM-is és Resurrection is rá. Bootloader zárt, de van Xiaomi-s oldal, ahova ha írsz official engedélyezik a nyitást, de létezik temporary unlock is. Van TWRP, root és szerintem hamarosan a MIUI 8 is megjön rá.

    Nem tudom mennyire fontos a magyar nyelv, én nem is próbáltam, régóta angolul használom a készülékeimet, de úgy hallottam, hogy a Global ROM-ban nincsen alapértelmezetten magyar nyelv, de a Morelocal-lal lehet belerakni.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák