Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Watt25

    veterán

    Én viszont most nem leszek pozitív, elnézést...
    Ha nem jön közbe semmi, ma délutántól egy használt S7 tulaja leszek. Talán majdnem 3 évig volt meg ez a telefon, de egyáltalán nem azért, mert annyira meg voltam vele elégedve...

    - Kezdetektől fogva vacak GPS. (Olyan helyeken dobja el a jelet, ahol semmi más telefon, illetve a legfurcsább, hogy vannak dedikált helyek, ahol szinte mindig eldobja. És nem barlangok belsejére kell gondolni, simán az Alföld közepén is van ilyen hely! (Szó szerint!) Tudom, hogy hol fog elmenni a jel!)
    - Az üveg elvált középen a kerettől. Próbáltam visszaragasztani, nem sikerült teljesen. Ez persze nem a telefon hibája, de sokat segített volna, ha nem is nekem kellett volna ezzel küzdenem...
    - Hangminőség nagyon rossz. Mind simán telefonálva, mind kihangosítva. Egyértelműen többször kellett visszakérdeznem bármely beszélgetőpartneremet azóta, hogy ez a telefonom van.
    - Hátlap... Lehulló betűbelsők... Emellett a hátlap bal felső sarka ugyanott, ugyanúgy mindig megrepedt. (Egyszer emiatt is cseréltem hátlapot, a csere hátlap ugyanúgy van most megrepedve, mint a gyári.)
    - Szoftveresen igazából csak egy bajom volt: ha úgy kapcsoltam ki a telefonon a Bluetooth-t, hogy közben headset/hangszóró csatlakoztatva volt, akkor újraindításig nem lehetett telefonálásra többet használni a headset-et, hangszórót.
    - Az előző telefonom, a Galaxy S3 fényévekkel szebb fényképeket készített.
    - Egy leesés következtében megzakkant a közelségérzékelő, bár ezt néhány szét- és összeszereléssel meg tudtam valahogy "javítani".
    - Párásodásos probléma. Itt a fórumon talán csak én futottam bele, sokan nem is tudják, hogy miről van szó, és hosszú elmesélni, de elég dühítő volt. (Balatoni nyaralás alkalmával 3-4 napig volt használhatatlan a telefon.) Azóta nagyobb esőzések után (hosszú ideig magas páratartalom mindenhol) is hajlandó lett előjönni fél-egy napig ez a probléma.
    - A végső lökést a cserére az adta, hogy elromlott a mikrofon. (Illetve valahol az alaplap és a szalagkábel közti csatlakozó.) Persze nálam ez összefügghet azzal, hogy a problémák miatt nem egyszer szedtem szét a telefont, az alaplapi csatlakozó idővel tönkrement... De akkor is...

    Ami nem jött elő nálam: a bekapcsoló gomb probléma. :)
    Szóval, remélem nincs harag, de hogy nekem LG telefonom soha többet az életben nem lesz, az tuti!
    Alapvetően sokáig örültem az N5-nek, mert pure Android párti vagyok, nagyon zavart a Samsung sok bloatware-je, de... Visszagondolva, ennyi problémát azok nem okoznak...
    Szóval, én vissza a Samsung vonalra. AMOLED, végre újra!

    [ Szerkesztve ]

    Itt a válasz: http://sablonvalasz.blogspot.hu/

Új hozzászólás Aktív témák