Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • rover45

    senior tag

    Nem akarom, hogy hirdetésnek minősüljön, de van másfél nem használt Nexus 5-öm, segítő szándékkal.

    Decemberben kezdte a meghülyülést egy Lineage frissítés után (mint utólag kiderült nem ez okozta a dolgot). A kijelző a feloldó gomb megnyomására nem mindig mutat képet. A háttérvilágítást minden esetben felkapcsolja, tehát a gomb tökéletes.
    Van, hogy 3 napig hibátlanul működik, van hogy félóránként megtörténik tök random.
    Ilyenkor csak a hosszú nyomógombos kikapcsolás és újraindítás segít. De ilyenkor elsőre elindul tökéletesen.
    Kipróbáltam stock rendszerrel, pitével, LineageOS-sel. Rendszer függetlenül csinálja.

    Vettem hozzá egy teljesen új kijelzőt, középső kerettel (és a kijelző vezérlő elektronikával) de azzal sem lett jobb. 32 Gb, független. A most vett új kijelzőn kívül (amin még a gyári védőfólia is rajta van), természetesen megvan az eredeti középső keret kijelzővel. De ez ki van csiszolva a nagyobb G3 akkumulátoros időszak miatt ;] Viszont mivel úgy néz ki ez alaplaphiba lesz, ez az eredeti kijelzőm is hibátlan.

    Pár darab maradék nem használt kijelző védő üveg, 1-2 tok, másfél gyári akkumulátor (egy amivel használtam, egy amit cirka 1 éve cseréltem le, mert nem ment neki az 1 nap).

    Nem akartam eladni, nagyon-nagyon szerettem ezt a telefont (3 hónapba telt mire rászántam magam a cseréjére), de ha valakinek tudok vele segíteni írjon. Kérésre képet, videót küldök bármiről.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák