Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • gabro0

    őstag

    válasz vacs #55772 üzenetére

    Nálam is kizáró ok volt.
    Nexus fórumon ne legyen már érv, hogy portolt szoftvert kell egy telefonra rakni, hogy elérd a célodat :))

    Nem ment át az üzenetem, akkor másképp próbálom megfogalmazni. Ha ugyanannyiért adnának telefont 670 illetve 855-el, melyiket vennétek? Mi lesz 3-4 év múlva? Mert lassulni fog, az egyszer biztos. Gyorsabb eszközökkel kevesebb hulladékot is lehet termelni, azáltal hogy csak egyszer vesztek jót, nem kétszer közepeset.

    Ne értsetek félre, én sem gondolom hogy 0-24 szükség van top procira, de nézzétek a példám. Pixel 2 XL-t nyüstölök, amiben Snapdragon 835 van. Néha még ezen is megesik, hogy optimalizálatlan weboldalak laggolnak. Gyors hozzáteszem sehol máshol nem, borzasztó smooth a teló. A koponyeg.hu mobilos nézete ilyen. Tegyük fel, ha 855 lenne benne, valószínűleg nem kellene fehér képernyőt néznem görgetés közben, majd nézni ahogy kirajzolja a tartalmat.*
    Ha feltételezzük, hogy az összes hasonló teljesítményű telefon produkálja ezt, akkor oda jutunk, hogy 100-150 ezerbe kerülő telefonnál is szemet hunynak az emberek az ilyen dolgok felett, mondván elég jó ez is. WTF.
    A gyártók nyilván felismerték ezt a fajta igénytelenséget, azért tartunk itt, hogy csúcsteló 200+k...

    Nem a legjobb példa, tudom. Viszont nem reális, hogy minden esetben jelentsék a felhasználók az ilyen jellegű problémákat és a nap végén csak az lesz, hogy ott lesz egy új, de itt-ott laggolós 100+k-s telefon a kezetekben.

Új hozzászólás Aktív témák