Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • mc.g

    aktív tag

    válasz w333 #2342 üzenetére

    (#2342) w333 ezen a képen mindkettő TIANMA.

    (#2339) Klaus Duran
    (#2340) h4h01 de, sajnos van észrevehető különbség, a SHARP kijelzőnek jobbak a látószögei, és természetesebb a képe (kontraszt, színek). xda-developers fórumon olvastam.

    saját tapasztalat: volt nemrég egy panasonic-cm1 készülékem gyönyörű SHARP kijelzővel, eddig a legszebb legtermészetesebb színekkel amit valaha láttam, tökéletes látószögekkel nem volt érezhető a képén változás, bármilyen lapos szögből néztem is, most van (helyette) a htc-10 TIANMA kijelzővel, pont szemből nézve világos képe van, de a legkisebb mozdításra jelentősen (zavaróan) csökken a fényerő, oldalról nézve forgatva, a fehér részeknek változnak halványan az árnyalatai.
    zavarja a szemem, hogy pont szemből kell néznem, mert ahogy a kezemben mozog, észrevehetően változik a fényerő, és a két szemem különböző erősségel látja és ez is egyfolytában változik, ahogy épp fogom.

    egy ilyen áru/kategóriás készüléknél elvártam volna, hogy mindegyikben SHARP legyen, egyedül csak az nyugtat kicsi, hogy nem 250e-ért vettem, hanem "csak" 155e-ért, egy átlagos készüléknél jobb (egy 46e huf-os asus IPS kijelzőjénél azért jobb). nameg volt korábban sony z1compact-om (150e volt), abból kettőt cseréltem le, mire a harmadikban a jobbfajta kijelző lett (a sony-nál nagyobb volt a különbség azért, az elsőket nem tartottam volna meg).

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák