Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • samu74

    addikt

    válasz kridli #12407 üzenetére

    Hát,nagyon nem akarlak elbizonytalanítani,de a bootloader nyitásánál én is izzadtam(az angoltudásomnak köszönhetően)... :) De ffodi leírása is sokat segít,plusz itt a fórumon is sok infó van,tehát jól átrágod magad a témán és vágj bele !Ami néha szokott idegesíteni az az,hogy a telóm S-ON ,és a letöltött romból ki kell szedni az img fájlt és "manual" kell a gépről fel flashelni...Nem túl kényelmes dolog ez,de kb. 5-6 havonta ha ki akarok próbálni egy romot,talán annyi még belefér.
    Tehát nyitott bootloader és rootnál(és persze 4ext recovery menü) nálam annyi a romcsere hogy az xda-ról leszedem a kiszemelt romot(kb.300 mb-os tömörített fájl),kicsomagolom a gépen.Majd az img fájl bemásolom a C meghajtó android tools mappába.
    Majd az eredeti tömörített rom fájlt felmásolom a teló memóriakártyájára(ott nem kell kicsomagolni).
    Telepítés előtt mentek mindent,majd restart, a recovery menüben wipe (törölni) minden olyan dologra,ahol látom a wipe szót. :)Sőt van egy olyan progim is az sd-n ami helyettem megcsinálja a törlést
    Ha ez megvan,jöhet a rom telepítése,ez 5 perc kb.
    Ha felment vissza fastboot módba,és gépről jöhet az img flash(parancssorból kell megadni).
    Ezek után restart vagy 10 perc és már megy is az új rendszer.Ha meg problémák vannak az új rommal,még mindig válogathatsz egy csomó közül.Ha meg túl vagy az első romcserén és használod/belakod csinálhatsz mentést és arra bármikor visszatérhetsz.

    -----------

Új hozzászólás Aktív témák