Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • youngboy

    senior tag

    válasz harry3 #12458 üzenetére

    Mennyire érezhető, hogy a telefonra csak a 2.3 Android érhető el?
    Ezt nem értem

    Aki frissített ICS-re: teljesen magyar a rendszer?
    Alapból nem lehet kiválasztani a Magyar nyelvet, de van két egyszerű megoldás. nekem a legegyszerűbb, ha ezt letöltöd Play-ből és ezzel beállítod. Van egy másik is. Keress vissza itt a fórumban.

    Vannak benne bugok?
    A gyári ICS-ban sajnos egy biztos van. GTalk-ban kapott linket nem tudsz megnyitni, mert bezárodik az app. Ha van root, akkor erre is van megoldás. Nekem más bajom is akad a GTalk-val, de nem tudom, másnál is jelentkezik-e.

    Olvastam, hogy kicsit lassabb lesz a telefon, ez akkor is érezhető, ha a Sense felület helyett én más launchert használok?
    Egy kicsit tényleg döcögősebb. Van, akinek nem jött be és van, aki elvan vele. Nekem megfelel. Bár most jár le a gari. Így viszont előbb-utóbb szerintem felkerül az enyémre is egy főzött. Más Launcher-ről nem tudok nyilatkozni, mert azokon nem használhatóak a Sense widget-k és én jelenleg használok néhányat. Nem akartam alternatívákat keresgetni.

    ICS-re van root?
    Ha jól tudom nincs. Előtte downgread kell. De jönnek majd az okosabbak és megválaszolják ezt is.

    mennyi ideig bírja az aksi egy kis netezés, zenehallgatás mellett?
    Szerintem 1 nap biztos. Én nem nyúzom sokat, így nekem simán van 2 nap is. Főleg az új akkuval, melyhez nagyon olcsón lehet hozzájutni a T-mobile webshop-ban.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák