Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • pmikloska

    aktív tag

    Sziasztok,

    Karácsony előtt végre én is Desire S tulaj lettem. :)
    Ennyi idő alatt összegyűjtöttem pár kérdést, remélem, hogy van rá pozitív válasz/megoldás.

    T-Mobile függő a telefonom. Honnan lehet megtudni, hogy valóban az-e, ha nem szeretném leszedni a hátlapot, és kártyát cserélni benne, valamint nem szeretnék semmilyen extra trükközést sem? Régen a szolgáltató valamilyen T-s alkalmazást tett minden általa forgalmazott készülékbe, vagy csengőhangot, hátteret, sőt, a telefon indulásakor is a T-Mobile feliratot lehetett látni. Ezek - szerencsére - már nincsenek benne ebben a telóban, így egy picit felmerült bennem a gyanú, hogy esetleg függetlenként hagyták a telefont.

    Google Maps Street View. Az Alkalmazások között látom, hogy fent van, de sehol sem tudom elérni a Térképen belül. Működik nálatok? Hogyan lehetne működésre bírni?

    HTC Sense - htcsense.com
    A eszközkereső jelenleg le van tiltva. A funkció engedélyezéséhez eszközján lépjen be a következő menüpontba: Beállítások >> Hely >> Saját Hely >> Eszközkereső.
    Amit ti írtatok, azt beállítottam, tehát a Telefonkereső ki van pipálva, már az Újratelepítésre is rányomtam, de semmi. Miért nem működik? Mit csináltam rosszul? Mellesleg ilyen menüpont, hogy Saját Hely nincs is a telefonban. :F

Új hozzászólás Aktív témák