Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • duo

    őstag

    válasz Worlon83 #2898 üzenetére

    az jó vétel volt. garit nem buktad így? az nekem fontos, mert nem szándékozom de nem is lesz lóvém erre hogy évente kétévente cseréljek telefont. mégha a gyártók meg a fogyasztói társadalom szerint egy haszontalan féreg vagyok ezért.

    ettől függetlenül megnézem köszi az infót!

    akksi hogy megy? erős és közepes használattal.

    @Ds39: hát egy blackberry és egy g300-as nagyon más felhasználásra való, egyiken kicsi a képernyő, de gyorsan tudsz írni, a másikon lassabban, de videónézéshez és kényelmes netezéshez jó a nagy kijelző miatt. szóval ez attól függ melyik a fontosabb. előbb neked kell eldöntened a kialakítást, és hogy melyik oprendszer áll közel hozzád.

    igen. az a baj mindkettő közel áll annyira és esetemben van annyi pro-kontra hogy különösen nehéz a döntés. a stabil megbízható működés hosszú élettartam a gépelés tök jó a BBnél ha azt választom az király. de biztos hiányozni fog a kellemesebb böngészési élmény. ha a hüvelyt választom tobzódok a felhasználói szabadságban főleg root+recovery+ics vagy jb mellett, de mi van ha pont a kritikus pillanatban hagy cserben a telefon funkciója. (az igaz hogy egy v845-el van csak tapasztalatom,és egyátalán nem olyan rossz, mert custom rommal szerethető a cucc, csak a napfény az ellensége és pont akkor lassul be mikor nagyon nem kéne neki. de legalább van fizikai híváskezelő gombja) lehet hogy ez a tapasztalat bizonytalanít el. szóval félre ne értsetek nem kötözködni akarok, csak nem akarom megbánni... másokhoz hasonlóan elég sokat dolgozom 50 rugóért.

    [ Szerkesztve ]

    Egyre keményebb vagy Frisco! -Egyre...

Új hozzászólás Aktív témák