Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • gorba537

    tag

    válasz Whitealert #7184 üzenetére

    Hello,
    Én 3om hónapja használom, eddig semmi baja a kijelzőnek, bár a hiba tudatában azért odafigyelek rá, hogy ne nyomjam meg.
    ICS-t nem ajánlok rá, bár fut rajta, de kicsit döcögősebb, viszont abban jobb a kamera szoftver.
    Egyik hibája, hogy a halk mikrofon, de ez szervíz beállítással megoldható, a dual mic funkció kikapcsolásával. Viszont ezt sajnos ha ki-be kapcsolod a telefont, minden alkalommal el kell végezni. De kitaláltam rá egy jó megoldást: a szervízmód előhívásának kódját felvettem a telefonkönyvbe, ha be kell állítanom, akkor csak úgy csinálok, mintha felhívnám, ilyenkor tárcsáz, majd leteszem, utána újra előhívom a dialpadot kétszer a zöld hívás indító gombra (ilyenkor az utolsó tárcsázott számot "hívja") és ekkor már felugrik a szervízmenü, ahol beállítható. Ez lehet így bonyolultan hangzik, de az egész nem több 10mp-nél.
    Ezenkívül halkan csöng a telefon, ezt az ingyenes Ringtone maker programmal megoldottam. Ott ugyanis lehet csengőhangot vágni és a csengőhang hangerejtr meg lehet növelni, mintha a gain-t tekernéd fel. 5 egység van, én ajánlom a 3 vagy 4es szintet. 5-ös szinten de van hogy már négyesen is "túlvezérelt lesz a hang".

    Én úgyhiszem, hogy ezekkel együtt lehet élni, amúgy marhajó a telefon. Talán egyetlen dolog amin most elgondolkodom, az az NFC hiánya, de ezt pár sorral feljebb írtam is. Talán ha kihasználod, érdemes elgondolkodni, egy olyan telefon vásárlásán, ha meg nem érdekel, akkor ajánlott ez a készülék.

    Üdv

Új hozzászólás Aktív témák