Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • ktmt

    aktív tag

    válasz Venn #8903 üzenetére

    Van egy rakás kínai ROM, amitket dakok pakol ki a modacora, ezek egy része CM7 mókolás, a többi Baidu-féle ICS alapú. Én csak CM7-el kísérleteztem, nagyjából működött is, de arra fel kell készülni, hogy ezek általában kínai/angol változatban érhetők el (illetve most már vannak orosz modok is), a mobilnethez az APN-eket kézzel kell felvinni. A MIUI verziók is erre épülnek, CM7-ből már van újabb, szerintem a MIUI is frissülni fog hamarosan.
    A Baidu-ról általában jók a vélemények, nekem az Iphone szerű okonok nem jönnek be, de ez van MIUI-val is, szóval, ha neked bejön, lehet egy kísérletet tenni.
    A legtöbb ROM esetében van GB és ICS basebandes verzió is (ezért a bi-based).
    A dakok topik friss kínai ROMokkal itt van.

    @tv
    Én szeretem a GB ROMokat, mégsem nem ilyet használok, mert sokkal jobbak az új rendszerek interfész megoldásai, együtt lehet élni a némi laggel. Nálam sokkal fontosabb a caller ID lag, ami minden gyári ICS ROM-on jelentkezik tudomásom szerint. A gyakori hálózateldobálás hiba, ami a CM ROMoknál előjön nálam még nem jelentkezett, de, ha lenne, azt sem raknék. Szerintem jelenleg a Joestone és Dazoo ROMjai a legjobbak, sajnos mindegyik nagyon be tud lassulni időnként.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák