Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • randrew

    csendes tag

    válasz #51736960 #3221 üzenetére

    de az alapvető telefonálási funkciókat még mindig nem tudják úgy ellátni, mint pölö egy 10 éves nokia. (halk csengőhangok, rövid üzemidő, napfényben nehezen látható kijelző, tepsi méret, körülményes gyorshívó, stb...)

    Na, ez azért így nem igaz! Az üzemidő -a te szavaiddal élve- "alapvető telefonálási funkciókat" használva akár 7-8 nap is lehet. Az pedig egy okostelefon esetén már egész jó érték. A gyorshívó funkció is könnyen megoldható, mivel névjegyekhez rakhatsz ki parancsikonokat bármelyik képernyőre. Az meg ugye eleve hülyeség lenne, ha a régi Nokia telefonos, hosszan nyomom a gombot, gyorshívót keresnéd. A tepsi méretről meg csak annyit, hogy aki nagy kijelzőt akar, az ne csodálkozzon, ha a telefon is nagy lesz. Próbálj ki egy Galaxy Note-ot előbb. Na az tényleg tepsinek nevezhető...

    A napfény és a nehezen látható kijelző szintén nem Huawei ficsőr. Más, drágább telefonoknál is előfordul ám. ;)

    Végül a halk csengetésre egy lehetséges megoldás: DSPManager. Akinek halk a csengetés, az próbálja ki ezt az alkalmazást. Német fórumos kollégáknak több esetben is bevált.

    Én szeretem a telefonom, talán ezért is zavar az, ha állandóan csak negatív hozzászólásokat látok néhány fórumozó részéről (itt most nem pont rád gondoltam Loveless!). Akinek nem tetszik a készülék, az inkább adja el és vegyen helyette másik típust. Ez nem almás sznobmobil (elnézést!), nem S4 verő erőmű, PS4-et alázó játékgép, szombat este nem erről nyomatják a DJ-k a zenét és nem ezzel forgatja majd J.J. Abrams a Star Wars folytatását. A Huawei Ascend Y300 az árához képest megfelelő tudással rendelkező készülék, és aki ezt figyelembe véve használja, az inkább csak a pozitív dolgokat látja meg a készülékben,..

    --- Elégedett Huawei Ascend Y300, Huawei Mediapad T1 8.0 LTE és LG Leon 4G LTE tulaj---

Új hozzászólás Aktív témák