Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • crause

    csendes tag

    Előrelépés történt "wifi ügyben"! :DD

    Úgy tűnik - legalábbis a jelen állás szerint - hogy a wifi kapcsolatért való, többnapos gigászi küzdelmem nyugvópontra kerülni látszik. A megoldást a router átállítása hozta meg. A router Channelt, auto-ról átállítottam egy a Wifi Analyzer által "szűznek" látszó csatornára és láss csodát a teló rögtön ugrott rá és tartja is azóta a jelet stabilan. :R

    Mindazok mellett, hogy nagyon örülök, a kedvező fordulatnak, a jelvesztés okának miértjére még mindig kíváncsi vagyok, ugyanis a frissítésig semmi gondom nem volt. Ugyancsak érdekesnek tartom, hogy a másik két telefon, egy mini android pc és a smart tv is hibátlanul működött a router csatorna megszokott beállítása mellett,

    FaceThePro!

    "Wifi/menü/speciális/rossz minőségű...blabla" témát hol találom? Kérdem már csak azért is, mert amíg napokon keresztül csak végtelenül kapcsolódott, hitelesített, stb. a teló, egy-egy rövidke pillanatra (értem ez alatt a másodperc töredéke alatt) be bevillant egy szövegrész, amely "rossz minőségű....." szavakkal kezdődött, de képtelenség volt végig olvasni.

    fdavs!

    Köszönöm a felvetett kérdésedet, mert végül is annak alapján jutottam el a megoldáshoz. :C

    Nos, miután a a Wifi gond remélhetőleg le került a napi bosszúságok sorából, lehet azokkal az apróságokkal is foglalkozni, a teljesség igénye nélkül, melyeket a frissítés hozott magával.
    - Nem tudom, mások tapasztaltak e olyat, hogy az ikonok megérintésekor sok alkalommal, az alkalmazás elindulása helyett lapoz egyet a teló?
    - a Bluetotth bekapcsolódás kifejetten lassú, ezért ha türelmetlen és többször is indítja az ember, csak ront a helyzeten, mert lehet, hogy azzal éppen kikapcsolja.
    - új apk felinstallásakor az ikonokat mindig az utolsó lapra rakja fel - miközben vannak félig telt és üres lapok is - így már mind a 9 oldal használatban van, illetve pakolgatni kell az új alkalmazásokat előrebbre.
    - az akkumuátor töltés utáni használhatósága idejének csökkenéséről már más is beszámolt.
    - Személy szerint a készülék hangerejét kevésnek tartom, más telefonokkal összehasonlítva, de lehet, hogy csak a hallásommal van baj.

    Szeretném megjegyezni, hogy a fentiek ellenére kedvelem ezt a telót, tehát az észtevételeimet nem a készülék (sorry) "fikázása" céljából írtam le.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák