Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Csabex

    őstag

    válasz bgabesz75 #9018 üzenetére

    A hivatalos Huawei oldalán ez áll:

    "Az eszközt ellenőrzött körülmények között tesztelték, és meghatározott körülmények között tanúsítottan csepp-, víz- és porálló (eleget tesz az IEC 60529 szabvány IP68 besorolási feltételeinek).

    A víz- és porállóság nem tart örökké, és idővel az ellenállóképesség normál használat mellett is csökkenhet. Ne töltsd a telefont nedves környezetben, vagy ha maga a telefon nedves. A tisztítással és megszárítással kapcsolatos utasításokat lásd a kézikönyvben. Ha a telefont folyadékba meríted, a garancia az ebből fakadó kárra nem terjed ki.

    Megjegyzés: Az IP68 védelem azt jelenti, hogy bizonyos meghatározott tesztkörülmények között az eszköz védett a víz káros beszivárgása ellen legalább 1,5 méter vízmélységig és legalább 30 percig, miközben a víz és a telefon hőmérsékletének különbsége nem haladja meg az 5 K-t.

    *Az IP68 védettség fröccsenésálló, vízálló és pormentes kialakítást jelent, amit ellenőrzött, laboratóriumi körülmények között vizsgáltunk be az IEC 60529 szabvány szerinti IP68-es védettségnek megfelelően. A fröccsenés-, víz- és porállóság nem tart örökké, és idővel az ellenállóképesség normál használat mellett is csökkenhet.
    A tisztítási és szárítási utasításokat lásd a felhasználói útmutatóban. A garancia nem terjed ki a folyadékok által okozott károkra.
    "

    Kíváncsi leszek a fejleményekre ha beviszed...

    "The quieter you become, the more you are able to hear..." ― Ram Dass

Új hozzászólás Aktív témák