Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • wandorka

    tag

    Úgy néz ki én is efelé a telefon felé hajlok. Majd év vége felé lesz aktuális egy telefon váltás (S Alpha van most) és igazából a P9/HTC10/S7 vonalon nézelődöm, írta valaki, hogy S6Edge, vagy ez. Hát, ha valaki kézbe fogja a P9-et akkor viccesen nevetséges az S6/S7 :( Eddig világ életemben (először persze Nokia) Samsung párti voltam, de elegem lett a 4G mizériából, és főleg, hogy kinézetre/fogásra nem sok változás lett. Elismerem a pozitívumaikat, de a Huawei nagyon betört, barátnőm most szerzett ingyé' a Telenortól egy P8Lite-ot és az is eléggé rendben van, de a P9 kézbefogása után már csak is ez, nagyon prémium fogása van :)

    Kérdéseim a telefonnal kapcsolatban: 4G-t hogy bírja? GPS mennyire pontos/gyors. Akksit nem kérdezem, mert azzal nagyjából tisztában vagyok az eddigi hozzászólások alapján és úgy is egyén függő :)

    Én kiszámoltam, nem is témába vágó, így röviden: Telenornál ha a mostani L kategóriával számolok és szolgáltatóist veszek akkor +130.000 forintot fizetek ki, ahhoz mintha visszatérnék olcsóbb (M) kategóriára és megvenném függetlenül 145.000-ért. Szóval az én beszélgetés/netes szokásaimhoz jobban passzol, ha megveszem függetlenül. A tanulság, jól nézzétek meg mennyiért vesztek telefont, érdemes utána számolni/rászánni az időt! Jól hangzik, hogy olcsó a telefon, de az előfizetésen a sokszorosát nyeri szolgáltató, főleg amit művelnek az árazásokkal.

Új hozzászólás Aktív témák