Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Shyciii

    veterán

    válasz daninet #6208 üzenetére

    Csak nagyon röviden válaszolok, mert OFF téma, de olyan olyanokat írsz, hogy audiofil körökben csak lesnének, hogy minek...

    "a szuperjónak titulált Pono player és az általános flagship modellek között gyakorlatilag alig van minőségbeli különbség."

    Megnéztem ezt a szuperjónak titulált eszközt, amiről még nem hallottam. Nah a szuperjó eszköz alig több mint 300USD. Már itt éreztem hogy valami nem stimmel a mondandóddal. Elolvasva az első tesztet rögtön írják, hogy nem olyan jó, mint az akkori Sony terméke. Hö. Ha egy Sonyval hasonlították össze, akkor pláne semmi köze nincsen a jóhoz, pláne nem a szuperjóhoz.

    Aztán bizonyított tényeket említesz, erre fórumokat mondasz példának. A fórumokat hagyjuk mint bizonyított tényeket, mert semmi köze hozzá. Aztán jössz azzal, hogy bizonyos bitráta felett nincs plusz részletesség, hangminőség. Ugye tudod, hogy most a fizikának mondtál ellent, jah és ledegradáltad a bakelitet, hisz analóg elv miatt részletesebb tud lenni egy 32 bites flacnél is, ami szerinted semmi pluszt nem ad? Ugye tudod, hogy olyan nagy neveknek mondasz ellent, mint pl Hiroshi Nakano, vagy Martin Logan alapítója (és sorolhatnám a szakmák nagy neveit is), akik pont nem azt mondják mint a te és a google-s fórumozóid, hogy mindez felesleges, és hülyeség, sőt gondolom szerinted egy baromság a DSD technológia is, közben olyan nevek dolgoznak vele, használják, hogy a guglizhatnál hetekig.

    A non plusz ultra pedig ez amit írtál: "A 16 és 24bites jól masterelt zene között pedig bizonyítottan nincs hallható különbség."

    Mindenre bizonyítottat írsz (ezen külön jót szórakoztam), de egy kanyi normális linket nem írtál, mint hatalmas bizonyíték, pedig nagyon kíváncsi lettem volna hogy az internet mély gödréből mekkora baromságot húzol elő. Szerintem hagyd abba a guglizást, mert ahhóz hogy a keresővel rákeresel bármire, az nem csak tudást ad neked, hanem borzalmas fél- vagy hamis információkat. Mindent ki lehet tenni a netre, mert senki nem ellenőrzi vissza, lásd fake kamu hírldalakat.

    Részemről ennyit erről, mert ordas hülyeségekre, guglizott tudásokra több szót nem vesztegetek.

Új hozzászólás Aktív témák