Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • mekkGyver

    aktív tag

    válasz balubaa #1621 üzenetére

    Ez nagyjábó olyan, mintha azt írnád, hogy egy Lamborghinivel nem tudod hazavinni a szekrényt a Zikeából, meg az autópályán is csak 130-al szabad menni, akkor semmivel sem jobb, mint egy Suziku Swift !!!???
    Alvásfigyelésre van több app is, de pl. a "sleep as Android" minden eddig kitalált alvással kapcsolatos dolgot tud kezelni. Pulzusmérést nem tartom sokra egy órában, de biztos tud valaki ajánlani több alkalmazást is hozzá. (Ha monitorozni akarsz vegyél +10-ért egy blútúszos mellpántot, annak van is értelme...)
    Szóval jobb, ha Luigineto barátoddal elmentek egy másik fórumra ezzel a stílussal, mert itt főleg olyanok bejegytéseit olvashatjátok, akik hónapok óta megelégedéssel használják az órájukat. Mondom ezt úgy, hogy ez már lassan a tizedik fajta okosórám, de ilyen jól összerakott, megbízható és szép szerkezet nem volt a kezemen, amit ennyire ki tudnék használni, és jelenleg nem is tudok olyat mondani, amire ma szó nélkül lecserélném. Még ha "csak" annyit tudna, hogy azonnal - megbízhatóan megkapom az összes fajta üzenetet, amit nekem küldenek (ezt eddig egyik sem tudta 100%-osan), már az is elég lehetne, de ezen felül én használom:
    - az otthoni webkamerák megnézésére
    - hangrögzítésre
    - szabályozott (vibra) ébresztésre
    - kapunyitásra!
    - navigálásra
    - számológépnek
    - éjjeli zseblámpának
    - stoppernek
    - nagyritkán (májkellnájtos) telefonálásra
    - volt hogy ráérő 1-2 percben játszottam rajta dobókockával, vagy más béna játékkal
    és nem utolsó sorban dátum - idő - időjárás - hőmérséklet - tel. akkutöltöttség megtekintésére, (azonnal), hála az amoled kijelző adta "Allways-on screen" lehetőségnek. Persze a fenntiek többsége inkább az AW érdeme, a Huawei csak a jó konstrukciót adta hozzá.
    Úgyhogy ha ti nem tudjátok kihasználni, az a ti bajotok, de legközelebb inkább kérdezzetek fikázás helyett, hiszen szinte minden adott egy ilyen órában ahhoz, hogy a telefont csak a lehető legritkábban vegye elő az ember. Mert erre való egy okosóra, többet ne várj tőle, a kávét nem lehet lefőzni rajta...

    [ Szerkesztve ]

    Idegeskedni nem más, mint mások hülyesége miatt magunkon bosszút állni.

Új hozzászólás Aktív témák