Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • szucsi

    őstag

    válasz vegyszer #1099 üzenetére

    "For Dummies: Lenovo A820"

    Pontosan, szerintem tök hasznos lenne egy olyan pontokba szedett leírás, amit ha valaki lépésről lépésre végignyomkod, lesz egy valamilyen kínai szoftverrel kiadott valami helyett egy

    - magyar nyelvű, stabil (érdemes lehet itt a legstabilabb, legbugmentesebb romot/kernelt, akármit kitenni)
    - rootolt telefonja, ami
    - gariztatás esetén gyárira visszaállítható,
    - olyan recoveryvel, amivel később rakhat rá amit akar
    - működő blink notificationnel, hogy ne kelljen a verziókkal szívnia, és mégis, lássa, ha keresték.

    Szerintem rengeteg kísérletezés, idő, energia megspórolható lenne egy ilyen leírással, nem mindenki van annyira rácsavarodva a témára, hogy a) kenje-vágja a témát, szakkifejezéseket, stb. b) egy csomó időt/energiát fordítson tökölődésre, romokkal való kísérletezésre.

    Én pl. baromira szeretnék egy ilyen telefont, de nem tudom az időt ráfordítani, hogy magam kísérletezzem ki a tökéletes megoldásokat, verziókat, stb, és beszari is vagyok, hogy elbarmolok valamit. Ha lenne egy ilyen leírás, szerintem sok hozzám hasonló ember vásárolna bátrabban, nem fosnának, hogy hogy kezdjenek bele, mikor fognak téglát csinálni a telefonból, miért áll le bootolás közben, miért írja hogy hiba, miért stb.stb.stb.

    Rengeteg felesleges újra megkérdezett dolgot is meg lehetne spórolni vele.

    Nagyon megköszönöm, ha valaki, aki keni-vágja a telefont, és ezért nem kerül különösebb fáradságába, összedob egy ilyen leírást.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák