Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • csapoadam83

    csendes tag

    Remélem hogy a 4.4-ben csiszolnak a kamera szoftveren ( már ami a képminőséget illeti ). Alapvetően nem hinném hogy magával a kamerával lenne gond, inkább csak finomítani kéne pár algoritmuson és ha nem is egy Nokia 1020 gyilkos de egy Samuverő vagy Almarágó azért lehetne belőle......
    Ha a 4.4-el is meg tudják csinálni azt az optimalizációt amit a 4.2-vel műveltek akkor az eddig is brutál sebesség és simaság csak tovább fokozódna ( csak azt nem tudom hogy hova )....
    A killa sample-t már most is úgy játssza le mintha csak sima 480p avi lenne.
    Amúgy szerintem lassan elérjük azt a határt amikor már a hardvert nem igazán kéne tovább húzni ( a PC ipar is már egy ideje arra megy hogy kevesebbet fogyasztó és jobban optimalizált rendszereket építsen, léteznek, léteztek 8 magos CPU-k is de nem ok nélkül mentek a süllyesztőbe ).
    Az a baj hogy itt még csak most kezdődött el az a csata ami ott már lezajlott. Marketing és parasztvakítás a dolgok 70%-a.
    Veszel egy csúcsmobilt aztán eltelik 3-6 max 12 hónap és már "CSAK" középkategóriás te meg rohansz venni a következőt ( persze akinek nem inge ne vegye magára, csak ezt tukmálják beléd ).
    Elvileg 2015 körül jönnek már az AMD-ARM SoC-ok és borul a bili nem is kicsit mert ha valaki tud valamit a heterogén módon működő rendszerekről akkor azok ők. És akkor megint ott tart mindenki hogy minden más elavult lesz ( pedig ahogy sokan írták is itt a 2011-2012-es modellek is még bőven elég erősek a mai igényekhez ).
    Remélem a G2 aksija kibír pár évet mert nem hiszem hogy ennél többre lenne szüksége földi halandónak még nagyon sokáig.
    Nagyon örülök viszont annak hogy mostanában egyre jobban kezdenek figyelni az aksikra és a ténylegesen használható vagy a használatot megkönnyítő dolgokra.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák