Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • retrom

    csendes tag

    Sziasztok G2-sök!
    Január elsején lettem G2 tulaj és azóta olvasom a fórumot, azonban most a tanácsotokra lenne szükségem!

    Mielőtt készüléket vásároltam, december elején elkezdtem utána járni, hogy mire figyeljek, ha használtan (nem akartam hűséget szolgáltatóhoz, mindig használtan vettem mindent, gsm boltokba nem bízom) veszek mobiltelefont. Mindenféleképpen személyes átvételt preferáltam, és az egyik legfontosabb, az adásvételi szerződés, amelyben külön említve van a letiltás elleni garancia, pénzvisszafizetés, ha ez mégis megtörténik.
    Az eladó itt hirdette a telefonját, nem mondom, hogy elsőre is szimpatikus lett volna, de úgy voltam vele, ha belemegy, hogy aláírja, ráadásul tanúval, meg házhoz mentem hozzá, gondoltam baj nem lehet. Telenoros garancia, minden papír, doboz.

    Nos, lassan eltelik 3 hónap és ma írt, hogy gáz van, felhívna. Felhívott, elmondta, hogy kirúgták nincs most munkája, nem tudja fizetni, valószínű március 1-től tiltani fogják. Mit tegyünk? Mondta, hogy haverja tud okoskodni az IMEI-el, én pedig erre mondtam, hogy felejtse el.
    Mondtam, hogy jó, akkor engem nem érdekel hogy, de elkezdi visszafizetni, részletekben, vagy egyben és ha nálam a pénz, visszaadom neki a karcmentes és totál hibátlan, szívemhez nőtt telefont :O :W
    Ha nem, akkor mehetek a rendőrségre, bíróságra.

    Ezt a szerződést töltettem ki vele, tanúval: http://www.maxinfo.hu/images/mobiltelefon_adasveteli.doc
    Egyáltalán valakinek volt már ilyen tapasztalata? Mit érek vele a rendőrségen, vagy bárhol máshol?

    Én is hibás vagyok tudom, mert túl naív voltam és nem kellett volna szarakodni ezen a pár 10ezer forinton, ahol fejfájás nélkül megvehettem volna szolgáltatótól. De elég felmenni a hardverapróra, és mindig van 5-6 ilyen felhasználó, aki telefon letiltás elleni garanciával árulja a pár napos, hetes készülékét. Még csak azt sem mondom, hogy sokkal olcsóbban vettem, mert az már gyanús lett volna.

    A nevét egyelőre nem hozom nyilvánosságra, csak akkor, ha már a rendőrséghez kell folyamodnom.

Új hozzászólás Aktív témák