Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • szabo.norbi

    tag

    Sziasztok. A mai naptól én is boldog tulaja vagyok egy fehér G2-nek! :)

    Azt hiszem muszáj veletek megosztanom bizonyos tapasztalataimat:

    Az utóbbi időben megfordult a kezemben jó pár csúcskészülék. Név szerint: Galaxy S4,HTC One M7, Sony Xperia Z és most a G2.

    El kell mondjam, hogy ezek közül a Samsung kapná tőlem az Év legrosszabb csúcskészüléke címet.(Hozzá teszem Samsung "fan" vagyok szinte minden elektronikai eszközöm Samsung) Mindegyik készülék szerethető valamilyen szintig, de mindegyikből hiányzott nekem az a bizonyos "valami" amiért mindegyiktől szabadultam volna. Legelső alanyom az S4 volt. Nagyon tetszett a formája, a karcsúsága, a sok semmire kellő extra amikkel csak villogni volt jó, hogy tudja ezt is. :DD De egyszerűen furcsa volt számomra, hogy egy ilyen specifikációkkal rendelkező készülék laggol. Igen laggol. Üzemidőben talán a legrosszabb, 2,5 - 4 óra között volt az üzemidőm. De akkor tényleg oda kellett figyelnem mikor mit és hogyan csinálok vele.

    Második készülékem a HTC volt. Meglepődtem a Samsung után, hogy mennyivel simábban fut a rendszer. A fém készülékház valami iszonyatosan jó, kényelmes és prémium érzést kelt. (El is várt egy prémium kategóriás készüléktől.) A kamerája nem volt jobb a Samsungnál, valamivel rosszabb volt. De nem túlságosan érezhető.(Inkább csak a sötétben készült képek voltak minősíthetetlenek, de ez az összesnél így van.) Teljesítményben kb. ugyan úgy teljesített! Üzemidőben jól bírta, volt hogy este 20-30 %-al raktam töltőre egész napos nyomkodás után.

    Utána következett a Z, az a bizonyos Z, amit nem lehet nem betenni a csap alá legalább egyszer. :)) Anyaghasználatban nagyon jó. Rendesen össze van pakolva a cucc, tekergetéssel sem tudtam elérni, hogy megreccsenjen valahol. Meglepően vettem észre,hogy a Samsungnál ez is stabilabban működött. De ROM optimalizálásban még mindig a One volt a nyerő. A kamera mind a két készüléknél rosszabb volt. Egyszerűen sehogy nem sikerült normális képet készíteni az én semmitmondó fényképész tudásommal. :D Üzemidőben 1 - 1,5 nap volt a max. de meg kell hagyni elég jól bírta a "tepsi". :)

    Aztán eljött a mai nap, és az államat kerestem a földön. Kezemben a G2, és azt kell mondjam, nincs jobb készülék jelen pillanatban a piacon(legalábbis számomra). Az anyaghasználat elfogadható, jó jó műanyag, lehetne fém is akár. :) De nem mondanám rossznak. Az optimalizálást nagyon eltalálta az LG, meg kell mondanom eddig ez az a telefon ahol tényleg egybe van a hardver és a rom. :)) Kamera terén veri az imént felsoroltakat. Üzemidőről még nem tudok túl sokat mondani, de kíváncsian várom az elkövetkezendő napokat, hogyan is fog teljesíteni! :) Bizakodó vagyok, és egyben nagyon boldog is, hogy sikerült egy ennyire jó telefonhoz is hozzájutnom. :)

    Az elkövetkezendő időkben, biztos nem lesz csere. :)

    Bocsánat, hogy ilyen hosszúra sikerült. Akit pedig nem érdekel ne olvassa el. :)) :DD

    Az „érintett” és az „elkötelezett” közötti különbséget legjobban a sonkás tojásrántottával mutathatjuk be:a csirke „érintett”, a disznó viszont ”elkötelezett”! /// iPhone 6

Új hozzászólás Aktív témák