Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • resch13

    tag

    válasz zack #26036 üzenetére

    Szerintem jo helyen keresgelsz...

    Elore leszogezem, lovesem sincs az Android programozashoz, a telefon mukodesehez, de!
    Anno regi munkahelyemen akkumulator "csomagokat" keszitettunk (ertsd: cellakat osszekotni, stb.). Leegyszerusitve: Minden pack-ba kerult egy nyomtatott aramkor is, ami az akksi iranyitasaert volt felelos (nem engedte tultolteni, tolteskor gondoskodott, hogy minden cella ugyanolyan szinten legyen, ...). Ennek a NYAKnak is volt egy kulon programja. A 2. szeriaban modositottuk egy kicsit ezt a programot, igy a tesztek alapjan hosszabb uzemidot ertunk el. De mikor a vevo beszerelte oket a gepebe (tavolrol sem telefonba!!!), sokkal gyorsabban merultek, egy esetben sikerult tultolteni, stb.
    Vegul leesett, hogy az eszkozben is volt egy NYAK, ami az akksival foglalkozott es a ketto programja a kis modositasnak hala, utotte egymast.
    Szoval ez alapjan, ha a telefon akksiban van (marpedig 2-3 eve meg volt) beepitve NYAK es a KITKAT, vagy egy telefonba levo masik NYAK, aminek a progijat a kitkat modositja, ezzel kapcsolatban van, akkor minden tovabbi nelkul lehetseges, hogy ami kijott az 5-os verziohoz KITKAT, az gyors merulest fog eredmenyezni a 4-es verzioju telefonoknal.
    (Hozzaertoktol elnezest a foglamazasert, de igy valoszinuleg mindenkinek ertheto...)
    Persze, mint irtam, lovesem sincs a telefonok hardwares mukodesehez, igy bocsanat, ha okfejtesem butasag. Enyhen szolva egyszerubb eszkozokkel foglalkoztunk. :)

Új hozzászólás Aktív témák