Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • JoeCockBill

    senior tag

    válasz Fredy02 #40818 üzenetére

    Még én sem találtam meg a tökéletes tokot. Nekem személy szerint 3 kritériumom van. Ezeket leírom előre, aztán hogy miket próbáltam eddig. Szóval: Jól nézzen ki (vagy legalább ne nagyon szarul), védje a telefont, és ne legyen tőle féltégla (ez kevésbé esztétikai szempont, a méret növekedésével csökken a kézben tartás stabilitása)

    Mindenféle szilikon/műanyag/gumibugyi tokok: Nem lesz tőle féltégla, védi a telefont (relatíve), de szerintem rettenet gagyin néz ki egy 100+ezres telefon gumibugyiban.

    SPIGEN SGP Slim Armor: Ez többek szerint jól néz ki (mondjuk nekem nem tetszik, ugyan olyan ujjlenyomat gyűjtő mint a gyári hátlap, de ettől most tekintsük el. A "vagy legalább ne nagyon szarul" kategóriába mindenképp belefér :D ), kb atomtámadás ellen is véd, viszont irdatlan nagy lesz tőle a gép.

    Nillkin Matte Hard Case: Véleményem szerint nagyon jól néz ki, nem lesz tőle nagy a telefon, fantasztikus a fogása, viszont kb semmit nem véd. Ezt sajnos tapasztalatból tudom (drága tapasztalat volt).

    Metal Ultra Thin Case: Szerintem csodaszép, kb ez is mindent kibír (érték megpbóbáltatások rendesen :D ) viszont ettől is hatalmas lesz a telefon

    Szóval egyelőre itt tartok, még várok párat az ebay-ről, meglátjuk azok hány igényemnek fognak megfelelni :)

    új lemezünk: https://wmmd.lnk.to/BMB_RegiVagas

Új hozzászólás Aktív témák