Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • icecave

    nagyúr

    válasz -HajTömeg- #8534 üzenetére

    Hát erre még kicsit korai válaszolni, de amit eddig észrevettem:

    - vannak mikrolagok, sőt, ami furcsa,hogy mondjuk play store-ban böngészek, valamire rámegyek,hogy telepítse, és böngésznék tovább, akkor ott elgondolkodik egy kicsit.
    - ha több dolog is használja a cpu-t, akkor azért azt megérzi a rendszer (nem sokáig, csak amíg a rendszer kitalálja,hogy ossza el az erőforrást)
    - ami érdekes, hogy egy-egy appot elindítva "sokat kell várni". iOS-en egyből csinálhattad az appban, amit akartál, itt meg kapsz egy kezdőképernyőt, vagy valamit, és azt kell nézni, amíg betölt a program (pusztán 1-2 másodpercről van szó, de aki máshoz szokott, nagyon is feltűnik neki)

    Kb. ennyi most így 2 nap után, hozzáteszem, ezt lehet, hogy más észre sem veszi, csak az, aki évek óta iOS-t használt, és ahhoz szokott hozzá. Tehát gyors, meg minden, nincs ezzel gond, van alatta elég vas, de amiket írtam, az egy volt iOs használót zavarhat, más meg észre sem fogja venni.

    BTW, tegnap jó volt asszonyt szívatni a TV kapcsolgatásával :D

    Ami még baromira tetszik a widgetek (bár rohadt nehéz találni olyan programot, ahol a program és a widgetje is jól néz ki/nem ocsmány), de ha mégis talál az ember, akkor nagyon jól tud jönni (egy adathasználat, vagy egy Wke on lan, vagy ilyesmi widget és máris nem kell elindítani az appot, hogy lásd, mi a helyzet).

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák