Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • typical bro

    csendes tag

    Sziasztok!

    Lehet korábban már volt téma, előre is bocsánat, ha ismétlek.

    LG G3 - Android 5.0 - Telenor szolgáltató - tavaly február elején vásárolt készülék (tehát még garis, nem lett se hardveresen, se szoftveresen hozzányúlva)

    Probléma: a zenelejátszó önálló életre kelt, értem ezalatt, hogy (például edzés közben) ha olyan kedve van leáll, viszont mikor újraindítanám, akkor úgy tesz mintha újra elindulna, de mégse, kb 2-3x megpróbálja újraindítani magát, sikertelenül, nekem kell újra belépni és elindítani újra.

    Alapvetően nem egy olyan probléma, ami miatt világháború robbanhat ki, viszont igen zavaró tud lenni, azt is figyelembe véve, hogy elvileg a maga idején ez a készülék "zászlóshajó" volt, így ilyen kis hibáktól mentes működést várna az ember - most azt, hogy az olcsóbb Androidok nagy részénél erről a hibáról még soha nem hallottak, nem részletezném.

    Kérdés:

    1. Létezik-e megoldás a fenti problémára? - Gondolok itt valami egyszerű, átlagember által is könnyen elvégezhető megoldásra, ami nagyobb szaktudást nem igényel.

    2. Amennyiben a fentire nincs mód, gariban tudnak-e vele valamit kezdeni? - Vagy csak 2 hétig elviszik, és visszakapom ugyanígy, nyilván ennek nem örülnék, akkor használom így, ameddig tudom.

    3. Szerintetek ha megérkezik a 6.0, a szoftverfrissítés megoldja-e ezt a problémát?

    A segítőkész válaszokat előre is köszönöm, bocsánat ha terjengős voltam!

    Pacsi!

    Máté

Új hozzászólás Aktív témák