Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Shummo

    aktív tag

    válasz Szkipi #38956 üzenetére

    A sim foglalat túl oldalán lévő 2 kicsi chipet melegítettem ami a bejegyzésemben lévő képen a zöld meg az a lazac színű.

    Használtam hozzá forrasztás segítő pasztát. Hőpisztollyal kb 15 cmről 60 mp-ig melegítettem, összesen a chipeket, de nem tartottam egyiken se rajta, nehogy túl sok hőt kapjon, hanem mozgattam folyamatosan. A lap többi részét alufóliával becsavarva, biztos ami biztos. (Talán a paszta pont el is sült)

    Hőpisztoly egyes fokozaton volt, így elvileg kb 300 -340 fok környékén melegít, ezért is 15 cmről fújtam(és eszkábáltam egy szűkítőt a pisztolyra, mert túl nagy felületet fújt). A neten úgy láttam hogy 200 fokkal tolják a chipeket.

    Remélem mindent leírtam.

    UI: Azóta a simet még egyszer se távolította el, pedig jó párszor felforrósítottam. A 2g-3g-4g váltással viszont még bajok vannak. Lehet hogy a lazac szinű : WTR1625L chip a hőtől rosszabb lett, de az is lehet, hogy még kellene neki adni egy kört. Szerintem még megpróbálkozok vele egyszer hátha.

    Nem tudjátok, ha wifi mellett LTEn vagyok a hálózaton, tehát maga a mobilnet nem aktív, akkor az úgy többet fogyaszt mint ha 3g lenne a teló? (mintha ugy olvastam volna, hogy maga az LTE energiatakarékosab, csak ugye az adatmennyiségre tekintettel lesz nagy energiaigényű)

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák