Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Grawens

    senior tag

    Sziasztok!

    A tegnap előtti napon én is csatlakoztam az egyre gyarapodó G3-as táborhoz, egy a Telekomnál vásárolt (cserélt) Titán készülékkel.

    Pár érdekes kérdésre azért nem találtam választ.
    Észrevettem, hogy a készülék doboza át van matricázva, értem ezalatt, hogy a gyári matricára a Telekom ráragasztott egy másikat. Úgy vettem észre, hogy amikor levettem a dobozról és megfordítottam, tisztán kivehető, hogy régiónak "6HU" van ráírva, míg elől "6MH". Az LG CSMG Tool szerint is "A6HUTN" nem pedig "A6MHTN". Rendjén van ez így? Na nem mintha nagyon bánnám, csak fura kicsit.
    Végül is letöltöttem a program által linkelt v10h-s kdz-t, és felpakoltam rá. T-s bootanim helyett végre a gyári van. A 100+ szemét eltávolítása érdekében rootoltam, majd rootexplorerrel a "data" mappából töröltem a ".OP" mappát és toltam neki egy FR-et, így eltűnt minden felesleges szenny. ;)

    A készülék első nekifutásra nagyon rendben van, gyors, nem akadozik, nem melegszik és az akkuidő is príma. Hozzáteszem Galaxy Mega-ról váltottam erre a készülékre csereigazolás segítségével. :DD

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák