Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • #82729984

    törölt tag

    válasz Black Viking #18220 üzenetére

    Szia,

    Túlzottan nem kell aggódnod, én kb. fél éve követem ezt a fórumot (amióta nekem is g4-em van), és azóta kb. 1-2 ember jelzett ilyesmi hibát. Ergó elég ritka jelenség lehet.
    Megjegyzem, úgy általában is nagyon kevés bármiféle hardveres probléma merül fel a g4 kapcsán, nagyjából eme fórum 99%-a is abban merül ki hogy melyik rom alatt kinek hogy merül/nem merül az akksija esetleg hogy melyik bőr hátlap kopik/nem kopik.

    Más telefonok fórumát böngészve, azoknál kb. hetente van annyi hibabejelentés mint itt hónapok alatt összesen.

    Ez a "felreppent a hír" meg leginkább olybá tünik, hogy egy internetes oldal megírta, hogy hallott róla hogy láttak valakit aki hallott róla hogy az lg szerint gyári - széria- hiba, persze zéró hiteles forrással vagy bármiféle hivatalos lg közleménnyel alátámasztva, majd ezt felkapta másik 10-20 oldal és leközölte ezt a hírt erre az eredeti oldalra hivatkozva...

    Ez persze nem azt jelenti hogy nincs ilyen hiba, csak valószinüleg jelentéktelen számosságú. A g4 tavaly áprilisban jelent meg, azaz lassan egy éve, ha ez komoly érintettségü hiba lenne akkor azóta már örjöngenének a vásárlók, de nem ez a helyzet.

Új hozzászólás Aktív témák