Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • -B-

    senior tag

    Sziasztok!

    Felvetettem már itt egyszer a problémámat, de akkor nem sokan reagáltak rá, így megpróbálom ismét, hátha tud valaki segíteni.
    Egy olyan gondom lenne, hogy mióta frissítettem 6.0-ra (V20d), azóta lezárt képernyőnél nem hajlandó automatikusan csatlakozni a wifi-hez.
    5.1-nél ahogy bekapcsoltam a wifi-t, 1-2 másodperc és már csatlakozott is. Most ha bekapcsolom eltelik 1-2 másodperc, majd egy felugró ablakban megjelennek az elérhető wifi hálózatok, eltelik 2-3 másodperc (olyan, mintha valami ellenőrzést végezne) és csak ezután csatlakozik. Ha a wifi bekapcsolása után rögtön lezárom a képernyőt, akkor nem csatlakozik fel, csak akkor, amikor ismét feloldom a képernyőt.
    A wifi beállításoknál a "maradjon a wifi bekapcsolva alvó módban" igen-re van állítva és az optimalizálások mellőzésénél is bepipáltam a wifi-t, de egyik sem oldotta meg a problémámat.
    Áttúrtam már az egész beállítások menüt, hátha valami speciális beállítás miatt van ez, de nem tudok rájönni az okára.
    A wifi router-en nem állítottam semmit, nem hiszem, hogy azzal lenne probléma, hisz 5.1-en még semmi ilyen gondom nem volt. Más wifi-vel még nem volt lehetőségem kipróbálni.
    Egyébként LG Bridge-vel frissítettem, volt utána factory reset is és mindent tiszta telepítéssel tettem fel. Nincs is egyéb problémám vele, minden villámgyors, működik, ahogy kell. Sőt, nekem még az aksiidővel sincs gondom, simán hozza a 4-5 óra körüli SOT-ot.

    Találkozott már valaki ilyen problémával?

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák