Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Technoman

    őstag

    válasz TrueWhitee #22152 üzenetére

    TrueWhitee Olvastam a napokban, hogy egy ilyen Manfrotto MCLAMP-szerűséget rendeltél.
    Mivel én is ilyesmit nézek fotózásra, egy kicsit jobban belementem ebbe a témába.
    Itthon 2.500-tól lehet ilyet venni. Nekem csak azért nincs még ilyenem, mert sajnos sehol sem tudtam kipróbálni, mivel a hülye olaszok bliszteres csomagolásba árulják és ma Mo.-n nincs egyetlen egy tőkeerős fotós cég sem, aki megmerne reszkíroztatni egy darabot, amit kibont, mint bemutatópéldányt (kész röhej)
    Ettől függetlenül ezt a "clamp-et" tartom ismereteim szerint a legjobb vételnek. Ha nem használsz védőtokot, akkor bőven belefog menni a G4-ed (sajnos én egy speciális eset vagyok, mert az én Spigen Slim Armor tokom méretileg pont határeset és addig nem veszek ilyet, míg ki nem tudom valahol próbálni.
    A másik még ilyen minőségi darab, talán a Joby cég Clamp+ tripod kettőse, de az meg 12.000 környékén van (bár lehet venni külön Clampot is, de az meg 3x drágább + nem tartom annyira robusztusnak, mint az olaszt.
    A többi ilyen tartó (Hama, ebay, stb....) nekem kicsit komolytalannak tűnnek. Nem biztos, hogy egy 1000 ft-os kiegészítőre bíznám a telóm életét, egy kirándulás alkalmával, ha pld a Rám-szakadékhoz mennék.
    Jól válsztottál!

    Látom, tegnap elindult egy kis vita az üvegfólia hasznosságáról. Nem is kétséges, hogy mennyire fontos a profi védelem. Áldom az eszem, hogy a vásárlás napjától egy Nillkin 9H-s üveg védi a kis édest. Sajnos, már esett kőre a telom, amikor egy laza, balett mozdulat során kiesett a kabátzsebemből. Hálát is adtam a sorsnak, hogy van egy Spigen + Nillkin védelem a telón.

    Ez nektek működik? [link]

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák