Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Technoman

    őstag

    válasz Stanbacsi #23409 üzenetére

    Én azok táborát erősítem, akik maximálisan megvannak elégedve ezzel a csodával.
    Nem vagyok sem egy tízen-huszonéves, akik havonta cserélgetnek telefont, de a hard Usert sem lehetne rámfogni, akik még sz@rás közben is valamelyik videó megosztón/facebookon lógnak a telóval. Átlag emberként, átlag felhasználásra vettem és több évre.
    A fényképezőgép nagyon jó (imádom, hogy a fényképezőgépeimmel ellentétben, GPS adatokat is eltud menteni) A GPS nagyon jó és elég gyors (összehasonlítva a régi SII-emmel ill. az egyik, GPS-re is képes fényképezőgémmel)
    Olvasom az itteni kollégák problémáit, a G4-el kapcsolatosan. Hál' istennek, nekem eddig egyik sem jött még elő és remélem, hogy nem is jön (ebben elég szerencsés vagyok, mert az előddel sem volt semmi bajom a 3 év alatt). Szerintem ennek köze lehet ahhoz, hogy hivatalos helyen vettem (edigital) Bár csábított, az olcsóbb, sufnis ár, de a vásárlás előtti fórum átolvasása után az "inkább legyen drágább, de biztosabb helyről" elvet tartottam szem előtt. A másik amit nem fogok elkövetni -részint, mert ehhez nagyon hülye vagyok-, a telefon "mókolgatása". Ez a telefon úgy jó, ahogy van, még Tast Killert sem tettem fel, minek, sosem fagy le, vagy lassul be.
    Ja, 6.0-n (MM) vagyok.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák