Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Mikemend

    senior tag

    válasz buliforma #26844 üzenetére

    Nem indítottál el lavinát, pont a vásárlásom előtt egy héttel jött ki az "ál-hivatalos" G4 hiba. Pipa is voltam, mert akkor is ezt akartam megvenni, de ha már tudnak a hibáról, akkor úgy gondoltam, hogy mielőtt belakom a telefont és orosz rulettet játszik velem, inkább megelőzöm a bajt. De fene tudja, hogy előjön-e, csak bízhatom abban, hogy garin belül lesz, ha előjön. Az enyém 511-es gyártású, hátha ott már kiderült. De az idei gyártásúkba (602 és újabbak) már szerintem javítottakat tesznek.
    Mivel hivatalos megállapítás nincs, mert akkor biztos megrohamoznák a szervizeket és megtépázná az LG hírnevét, így inkább sunnyognak, de nehogy már nekem kerüljön 50-60 ezerbe egy szériahiba! Ahogy Exelsior írta: ha tudnak egy problémáról, előzzék meg, ha már bemegyek. :U
    Szóval ha lenne egy hivatalos álláspont, hogy mondjuk az 511 és utána sorozatszámúkat nem érinti a hiba, de az előtte sorszámozottakat garin túl is ingyen cserélik, akkor megnyugszom és nem rinyálok rajta többet, nem fog érdekelni, de ha mégis előjönne, akkor kiderülne, hogy az a baj vagy más?

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák