Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Technoman

    őstag

    Srácok!
    Az elmúlt 24 órában döbbenetesen elkezdett merülni a teló (független,hivatalos magyar verzió, alaplapcserés, 6.0, V20G-EUR-XX)
    Mára, ez odáig fajult hogy a reggeli -7.55-ös- 80%-os töltöttségi állapotról, mostanig (10.30) 56%-ra csökkent :Y
    Még sosem volt ilyen gondom, pedig a megvásárlás óta (december) be van rajta folyamatosan kapcsolva a hely, a wifi és a szinkronizáció is
    Nem szoktam annyira (szexuálisan)együttélni a telómmal, így átlagban csak két naponta kellett töltenem (hétvégén más volt a helyzet, akkor agyon használtam a kis drágát navival és fotózással)
    Ma reggel elkeseredésembe, letiltottam pár alkalmazást : a gyári böngészőt (Chromot használok), Diák, Google Play Filmeket/Könyveket/Játékokat/Zenéket/Újságost (ezeket sose nyitottam még meg) ill. a tegnap feltett Időképet. Úgy látszik, hogy sikerült normalizálnom a merülést.
    Mivel nem szeretnék még egy ilyen merülést megélni, ezért kérdezném, hogy az akku használtnál azt látom, hogy a legnagyobb fogyasztó a Google Play-szolgáltatás (28%)
    Mit is csinál ez, ki lehet valahogy lőni (nem rootolt a telom és nem is akarom)
    Problémát fog ez okozni nekem a majdani működés közben (a szinkronizálás be van kapcsolva g-mail be van állítva, s a telóra szoktam a mail-eket megkapni, FB és egyéb örültségéket nem használok)
    Kösz

Új hozzászólás Aktív témák