Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • eladogeppc

    veterán

    válasz zack #5188 üzenetére

    "Nem vagy tisztában az Android memória kezelésével."

    Ezen mit értesz ? Annyira azért nem vagyok hülye, hogy ne lássam milyen futó folyamatokat cache-el be a droid. Azért tényleg nem 1 készülékem volt már, és csak-csak látom, ha az UI újratölt a kevés memória miatt.
    Te tuti tisztában lehetsz, de a másik kütyü egyáltalán nem töltött újra például az UI-ból semmit.
    Annyi eszem nekem is van, hogy a gyors működés érdekében a droid betölt sok mindent, amit éppen ugyan a user nem használ, csak háttérben van, és vannak folyamatok amiket el is dobhat, ha kell.
    Csak miattad elolvastam ez a cikket: Az andorid memória kezelése

    Csak tudod a rengeteg felesleges APP attól még leeszi a memóriát, és lesz olyan, amikor már nincs mit kidobni a folyamatok közül Ilyenkor jön az UI újratöltés, stb.... Jelenleg a 2GB ram is elég kell legyen még 5.0 alatt is. Logikus, hogy minél több a RAM, annál több APP/szolgáltatás tárolható/cache-elhető a gyors eléréshez. Így gyorsabban lehet váltani akár több háttérfolyamat között, jobb a MultiTasking.

    "Nem a Megapixelek számából következik a képminőség"
    Nem értem. Mondtam ? Nem mondtam, egyébként kíváncsi vagyok, hogy egy 13Mpx-es kép a részletesebb akár tájképek esetén, vagy egy 20Mpx-eles képméret esetén azonos tömörítési minőség mellett. Persze most mondhatod, hogy ha rossz minőségű a lencse akkor már nem a megapixel-ek számítanak, de beszélhetünk a JPG tömörítés mértékéről is, ami egyáltalán nem mindegy gyárilag hogy van belőve. Általánosságban írtam, hogy a 16Mpx-es kamerával részletdúsabb képeket lehet készíteni, mint egy 8 vagy 13Mpx-essel, így a pontot a G4 javára írtam.

    Nem jól mondom a dolgokat ? :R :R :R :R

    Voltak: Z71,Defy,SGS,SGSSII,XperiaNeo,Arc,ArcS,LGW7,LG2X,LG3D,LGBlack,Wave2,G300,OT-995,O4XHD

Új hozzászólás Aktív témák